Ал Хилал се наложи над иранския Насаджи Мазандаран с 3:0 в мач от втория кръг на азиатската Шампионска лига. По този начин саудитският тим се поправи за грешната си стъпка в първия кръг на надпреварата срещу Навбахор Наманган. Бразилската звезда на Ал Хилал – Неймар, пък вкара дебютния си гол за новия си тим.

Двубоят започна с мигновен натиск за Ал Хилал. В 4-ата минута Неймар подаде за Александър Митрович, който реализира. Голът обаче не бе зачетен, тъй като сръбският таран на клуба от Рияд бе в положение на засада.

Митрович все пак успя да разпише във вратата на иранците в 18-ата минута, когато Мохамед Ал Бурайк центрира в наказателното поле на Насаджи, където сърбинът реализира с глава и изведе Ал Хилал напред в резултата.

В 38-ата минута след сблъсъци между двата отбора Амир Мохамад от Насаджи и Салман Ал Фарадж от Ал Хилал бяха изгонени от главния рефер с директни червени картони.

Насер Ал Давсари изведе Неймар на чиста позиция в 58-ата минута. Бразилската суперзвезда овладя и с второто си докосване порази целта, за да удвои преднината на Ал Хилал.

В третата минута на добавеното време Насел Ал Давсари намери Салех Ал Шехри, който порази вратата на домакините от Иран за трети път, затвърждавайки успеха за Ал Хилал.

След тази победа тимът от Саудитска Арабия оглавява групата с 4 точки в актива си, докато Насаджи е на 3-о място с 3 точки в актива си.