Бразилската футболна звезда Неймар явно не прави разлика между германските отбори. Това става ясно от негова публикация в „Туитър“, след като с ПСЖ загуби от Байерн с 0:1 във финала на Шампионската лига. Оказа се, че най-скъпият футболист в света бърка Байерн и Байер (Леверкузен).

"Загубите са част от спорта. Трудихме се и се борихме до самия край. Благодаря на всеки един от вас за подкрепата. Поздравления за Байер", написа Неймар в социалната мрежа.

„Благодарим, Неймар! Не разбираме защо ни поздравяваш. Ние сме във ваканция, играем на ФИФА..., но благодарим“, отговориха от испанската версия на профила на Байер (Леверкузен) в „Туитър“.

 

 

28-годишният бразилец явно не е единственият, който бърка мюхенския гранд с „аспирините“. Тимът от Леверкузен беше поздравен и от други потребители на социалните мрежи, а на един от тях от пресслужбата на клуба отговориха.

"Благодарим, но за съжаление това не бяхме ние", написаха от английската версия на профила на "аспирините".

 

 

Както е известно, през 2002 г. беше единственият случай в историята на Байер (Леверкузен), в който тимът игра финал на Шампионската лига. В Глазгоу Димитър Бербатов и съотборниците му отстъпиха с 1:2 на Реал (Мадрид).