Националният вратар Николай Михайлов очаква тежък мач на Твенте срещу Интер. Срещата от Група "А" на Шампионската лига е утре от 21:45 часа в Италия. Старжът, който вече е в Милано заедно с холандския шампион написа в личния си блог, че няма търпение да дойде началото на двубоя и той, както и целият отбор са готови да запишат исторически мач срещу носителя на трофея. Михайлов ще играе за първи път на "Джузепе Меаца".

"Вече съм в Милано и нямам търпение да играя на легендарен стадион като "Джузепе Меаца" срещу Интер, който е шампион на Европа. Очаква ни много тежък мач. Надявам се да играем добре и да се представим достойно срещу този класен отбор. Наясно сме, че италианците не са в най-добрата си форма, но слабите резултати напоследък ще ги накарат да са мотивирани на максимум срещу нас. Все пак при успех срещу Твенте, ще се класират напред в турнира, но ние не пристигнахме като обречени и ще се опитаме да се възползваме от възможностите пред нас. Въпреки това не забравяме, че се изправяме срещу европейския клубен шампион. И ние като Интер имаме проблеми в състава и последните две седмици загубихме в шампионата, но сме готови да дадем всичко от нас, за да изиграем исторически мач за клуба", написа Михайлов в личния си сайт.

"Пожелавам на бившия ми мениджър в Ливърпул Рафа Бенитес да постигне големи успехи в Милано, но да започне да трупа победи и точки след мача с Твенте", пише още националният ни страж. /БЛИЦ