Националният ни вратар Николай Михайлов си тръгна за Холандия във видимо добро настроение. Стражът получи доста добри оценки за играта си срещу Швейцария (0:0). Синът на Борислав Михайлов сподели, че е пазил на инжекции в евроквалификацията в събота.

"Имах проблеми с бедрото. Заради това пропуснах последния мач на Твенте. Целта беше да се възстановя за мача на България с Швейцария. Направих магнитен резонанс, видя се, че има проблем. С Матеус преценихме, че е по-добре да почина два-три дни в София, за да правя процедури. Трябва да съм здрав за важните мачове, все пак има и други добри вратари като Владо Стоянов и Иван Караджов. Както Матеус каза, добре е и те да натрупат малко опит на вратата на националния отбор. Кракът ми е по-добре, утре имам индивидуална тренировка с треньора на вратарите в Твенте. Надявам се до събота всичко да отшуми, за да бъда готов за мача ни", сподели пред "Гонг" Ники Михайлов на заминаване за Ниската земя.

"Инжекции си бия доста редовно. Това за мен не е нищо ново. Бия противовъзпалителни инжекции, тъй като от началото на сезона ми се събраха доста мачове. Имах проблеми с глезена, коляното, а сега и с бедрото. Това не е нещо ново с инжекциите", каза Михайлов, който е имал нужда от обезболяващи и преди евроквалификацията с Швейцария.

"Абсолютно реално е Ливърпул да ме поиска през лятото. Тогава ставам на 23 години, а знам от мениджъра ми Лъчо Танев, че Рейна иска да се прибира в Испания. Така е от 1-2 години. То си личи и по формата му. Тя не е такава, каквато трябва да е в клуб като Ливърпул. Иначе той е един от най-добрите вратари", добави Николай Михайлов. /БЛИЦ