Българският вратар Николай Михайлов игра цял мач за Мерсин при гостуването на Акхисар Беледие в среща от турската Суперлига. Двубоят завърши наравно - 1:1. Това беше трети двубой за нашия национал за новия му клуб във всички турнири и първи за първенството. Михайлов се представи на висота и получи отлични оценки за играта си. Той направи няколко много добри спасявания в дебюта си.

Още в 10-ата минута Билял излезе по диагонала сам срещу Михайлов, но българският вратар изби топката в корнер. В 27-ата минута Ники отново се намеси навреме и изпревари Джом за топката.

В 67-ата минута домакините откриха чрез Билял Киса, който се разписа след пас на гръцкия ветеран Теофанис Гекас. 10 минути по-късно бразилецът Велитон изравни, след като размени пасове със сънародника си Рикардо.

Мерсин се изкачи на трето място във временното класиране със 17 точки. Бешикташ има също толкова, но е с по-лоша голова разлика. Начело с по 19 точки и мач по-малко са Фенербахче и Галатасарай. Домакините от Акхисар Беледие са 6-и с 15 точки.