Треньорът на Селтик Нийл Ленън призна по-високата класа на Ювентус. Според него италианският гранд напълно заслужено е спечелил и в двата мача от осминафиналите. ”Детелините” загубиха с 0:3 в Глазгоу и с 0:2 на реванша в Торино.

”Аз съм един щастлив треньор. Отборът ми игра на един потресаващ стадион. Надявам се, че играчите ми са научили много от тази кампания, което ще им помогне в бъдещето. Със стореното дотук те накараха всички в клуба да се гордеят. Аз също съм горд като мениджър да бъда тази вечер тук. Ювентус беше безпощаден и в двата мача. Когато поех Селтик, не си представях, че ще стигнем дотук и ще ни предстои мач на толкова високо ниво”, заяви Ленън.

Нападателят на Селтик Йоргос Самарас също коментира загубата в Торино. “Играхме срещу голям отбор. Опитахме се да ги пресираме, създадохме няколко положения, но не постигнахме нищо. Трябва да продължим напред. Двата мача с Барселона от предварителната група бяха нашите звездни мигове през този сезон. Сигурен съм, че ще останат дълго време в паметта на феновете”, заяви Самарас.