ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Неприятна сцена се разигра във Волфсбург по време на мача на "вълците" срещу Кьолн от 19-ия кръг на германската Бундеслига. Страничният съдия Торбен Зивер бе нокаутиран в 15-ата минута, когато Финкгрефе от гостите се опита да изчисти топката и удари рефера. Зивер падна на земята и трябваше да получи спешна медицинска помощ. За щастие той успя да стане отново, но бе изведен от терена от двама стюарди. Телевизионните кадри показаха, че Зивер е отведен в медицинската стая на съблекалните, а неговата роля пое четвъртият съдия Николас Винтер.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

След това публиката търсеше рефер аматьор, който да играе ролята на четвърти съдия. Тобиас Крул от MTV Gifhorn най-накрая поема поста. И докато слагаха кабелите на Винтер по уредбата на стадиона беше съобщено, че ако има зрител, който може да замени четвъртия официален, да се появи в централата на стадиона. По късно бе показан зрител, който загрява и слага яке на Германската футболна лига. 32-годишният Тобиас Крул пое спешно ролята на четвърти съдия. Крул е вратар на местния шестодивизионен клуб Гифхорн. Той се преоблече в черен анцуг, за да се присъедини към съдийския екип.

Миналата седмица фен в Англия пое поста на четвърти съдия в продълженията на мач от ФА Къп между Уулвърхямптън и Брентфорд. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!