ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тази вечер ще се изиграят първите мачове от 1/8-финалите в Лига Европа. Един от фаворитите за спечелването на втория по сила европейски клубен турнир Манчестър Юнайтед приема Бетис от 22:00 часа. "Червените дяволи" бяха нокаутирани от Ливърпул, записвайки изключително тежка загуба с катастрофалното 0:7 във Висшата лига. 

Възпитаниците на Ерик тен Хаг ще опитат тази вечер да се изправят на крака и да вземат аванс преди гостуването в Севиля следващия четвъртък (16 март).

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Ювентус, който също е мотивиран да спечели турнира и по този начин да си осигури излаз към Шампионската лига през следващия сезон, приема Фрайбург в Торино.

Шесткратният победител в Лига Европа Севиля този път не е поставян сред фаворитите заради неубедителното си представяне в Испания, но въпреки това тимът на Хорхе Сампаоли не може да бъде подценяван никога във втория по сила евротурнир. Тази вечер „червено-белите“ приемат Фенербахче на „Рамон Санчес Писхуан“.

В други интересни срещи споменатият вече Рома ще мери сили с Реал Сосиедад на своя „Олимпико“, а лидерът във Висшата лига Арсенал гостува на Спортинг (Лисабон) на „Жозе Алваладе“.

ЛИГА ЕВРОПА - 1/8-ФИНАЛИ:

19:45 часа Унион (Берлин) - Роян Унион (Белгия)

19:45 часа Леверкузен - Ференцварош

19:45 часа Рома - Реал Сосиедад

19:45 часа Спортинг (Лисабон) - Арсенал

22:00 часа Ювентус - Фрайбург

22:00 часа Манчестър Юнайтед - Бетис

22:00 часа Севиля - Фенербахче

22:00 часа Шахтьор (Донецк) - Фейенорд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК