Мартин Олсон вкара гол за Норич в добавеното време и нанесе сериозен удар по амбициите на Нюкасъл в битката за оцеляване във Висшата лига. „Канарчетата“ се наложиха с 3:2 в оспорван мач от 32 кръг и вече са на шест точки пред „свраките“, които заемат предпоследното място в класирането.

Тим Клозе даде аванс на домакините в самия край на първото полувреме. В последните 20 минути на мача обаче стана истински голов трилър.

Александър Митрович изравни в 71-ата минута, но само 120 секунди по-късно Диумерси Мбокани възстанови аванса на домакините. Митрович възстанови равенството от дузпа в 86-ата минута, но Олсон се разписа победно за Норич в третата минута на добавеното време.

Суонзи навакса два гола пасив и стигна до равенството 2:2 като гост на Сток Сити, за да си подпомогне битката за оцеляване и да удари по надеждите на „грънчарите“ за участие в евротурнирите.

Ибрахим Афелай, който днес празнува 30-ия си рожден ден, даде аванс на домакините още в 13-ата минута. Боян Къркич удвои в 53-ата след самостоятелна акция.

Гилви Сигурдсон намали четвърт час по-късно, а Алберто Палоски изравни резултата в 79-ата минута. Така Суонзи събра 37 точки и има десет аванс пред зоната на изпадащите. Сток Сити е с 47, на четири от зона Европа.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!