Голмайсторът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се появи 2 часа по-рано на първата си тренировка с Реал (Мадрид), след като бе с националния отбор на Португалия, съобщава “АС”. Той е провел дълъг разговор на 4 очи с треньора Жозе Моуриньо, след което е излязъл на терена със съотборниците си.

Срещата се е състояла след мачовете нa Португалия по желание на Специалния, който не искал да обременява португалеца преди мачовете за родината им. Срещата е била за да се обсъди ситуацията нападателя, който шокира всички, като обяви след мача с Гранада, че не е щастлив.

На срещата Моуриньо не е гарантирал на нападателя, че ще му бъде повишена заплатата.

Въпреки, че отрече причината за “тъгата” му да е финансова, нападателят е пожелал да му бъде увеличена заплатата, след като е забелязал, че в последните месеци се срина до 6-о място в списъка на най-скъпоплатените играчи. Реал (Мадрид) се надяваше да продаде бразилеца Кака и с парите да завиши възнаграждението на португалската си звезда, но до трансфер на плеймейкъра не се стигна. Въпреки това ръководството на клуба е приготвило конкретна оферта към Роналдо и испанските медии очакват развитие на случая до 48 часа. Роналдо също е бил убеден след срещата, че нещата ще се развият положително за всички.

Следващата среща на Реал (Мадрид) е в събота от 23:00 часа на "Рамон Санчес Писхуан" срещу Севиля.