Хвърлена бутилка от трибуните уцели в главата звездата на Олимпик (Марсилия) Димитри Пайе и срещата с Олимпик (Лион) от 14-ия кръг на френската Лига 1 беше прекратена в самото начало. Бившият френски национал дълго време отказваше да изпълни корнер, защото феновете на домакините хвърляха различни предмети. Когато халфът отиде до ъгловото флагче, той беше нацелен с пластмасова бутилка с вода и се строполи на тревата, след което получи медицинска помощ.

Съдията Руди Буке веднага прибра двата отбора в съблекалните за близо час, а човекът, хвърлил бутилката, е бил изведен извън стадиона. Появиха се информации във френските медии, че той е бил бит от други фенове на Лион заради постъпката си.

Димитри Пайе за втори път е замерян с бутилки този сезон след мача срещу Ница, в който бутилка попадна в тялото му и го ядоса, след което той я хвърли обратно в трибуните. Това предизвика нахлуване на част от феновете на терена и сбиване с играчите на Марсилия. Все пак въпросният мач се доигра, но на Ница бе присъдена служебна загуба.