ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Интер Маями записа нов провал в опита си да достигне до плейофите на МЛС. „Чаплите“ в трети пореден мач бяха без звездата си Лионел Меси и не спечелиха нито един от тях. Тази нощ Интер Маями направи домакинско 1:1 с Ню Йорк Сити, след като се добра до равенството в добавеното време.

„Постоянно общуваме с медицинския щаб и със самия Меси, за да разберем как се чувства и дали е способен да играе“, коментира помощник-треньора Хавиер Моралес.

Лионел Меси пропуска четвърти мач от последните пет срещи на тима си, като в негово отсъствие съотборниците му не постигнаха нито една победа.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Аржентинската суперзвезда на световния футбол има проблем с кожата, но не се разкриват подробности за неговото естество. Освен седемкратния носител на "Златната топка" срещата с Ню Сити Сити пропусна и Жорди Алба, който лекува контузия. Третото звездно попълнение на „чаплите“ Серхио Бускетс игра цял мач.

Уругвайският халф на нюйркчани Сантяго Родригес откри резултата в 77-ата минута. Интер Маями се спаси от домакинска загуба след гол на аржентинския нападател Томас Авилес в петата минута на добавеното време. Това беше дебютното му попадение в МЛС.

Интер Маями има 33 точки от 30 изиграни мача и заема 13-о място в Източната конференция. Ню Йорк Сити е осми в същата конференция с 38 точки от 32 мача. Осмата и деветата позиция дават право да участие в баражи за участие в плейофите на шампионата.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!