Фенът на Левски, който пропадна в тунела на стадион „Васил Левски“ по време на дербито с Лудогорец (0:2), си има последовател в Англия. Запалянко на Шефилд Юнайтед продъни покрива на автобусна спирка.

Това стана по време на тържествата на феновете „остриетата“ за спечелената промоция във Висшата лига. Привържениците на „червено-белите“ наводниха улиците около стадион „Брамал Лейн“ след победата с 2:0 на Ипсуич.

Всичко обаче останаха учудени от действията на дени фен, който се качи на покрива на спирка на „Лондон Роуд“. Въпреки че усети, че конструкцията поддава, той се реши на последен подскок, при който пропадна на земята през зейналата дупка със задника надолу.

Повечето присъствали на инцидента пред ресторант „Ла Романтика“ започнаха да се заливат от смях, но имаше и такива, отишли да проверят дали всичко с падналия е наред.

Това не е първи подобен инцидент в Англия. По време на Мондиал 2018 през миналото лято друг фен пропадна от стъклени покрив на автобусна спирка след победата над Швеция.