Българският национал Ивелин Попов продължава със силните си игри за Спартак (Москва) и бързо се превърна в един от лидерите на тима. След като вчера вкара единствения гол за успеха над Мордовия, Попето получи поредните хвалби по свой адрес.

"Радвам се, че Ивелин Попов вкара гол в трети пореден официален мач. Иска ми се да вярвам, че българинът ще се превърне в истински лидер на тима. От гледна точка на футболните качества, той притежава всичко, за да дърпа отбора напред. Но един лидер трябва да притежава и характер. Попов има опит като капитан на националния отбор на България, а освен това изпълняваше лидерски функции в Кубан. Явно е футболист с характер. Без играчи като него Спартак няма как да стане шампион", заяви легендата на Спартак Валерий Кечинов.

Халфът Роман Широков пък изрази задоволство, че има до себе си играч като Попов.

"Трябва да подобряваме играта си във всички аспекти, но и до момента не се справяме зле. Как се чувствам на терена с Попов? Отлично. Ние се разбираме перфектно и май само вие, журналистите, имате проблем с позициите ни", заяви Широков след като бе попитан дали двамата могат да играят заедно на терена.