Тази вечер ще се изиграе първата порция от мачовете от втория кръг на групите в Шампионската лига. В 19:45 часа започват срещите Унион (Берлин) - Брага и Залцбург - Реал Сосиедад. 

Най-интересният мач от 22:00 часа е Наполи - Реал (Мадрид). Двата тима спечелиха първите си двубои и са смятани за фаворити в група "C", така че срещата ще е важна не само като точков актив, но и като амбиции за крайното класиране. Шампионът на Италия вкара по четири гола в последните си два мача (4:1 над Удинезе и 4:0 срещу Лече) и пристига в испанската столица в добро настроение. "Кралете" също са в отлична серия и спечелиха последните си пет гостувания срещу италиански клубове в Шампионската лига.

В група "A" Манчестър Юнайтед приема Галатасарай. "Червените дяволи" стартираха със загуба от Байерн в Мюнхен (3:4) и днес ще се стремят на всяка цена да победят. Галатасарай пък направи 2:2 с Копенхаген, а съдия на двубоя в Истанбул беше Георги Кабаков.

Турският гранд няма загуба в 14 двубоя този сезон, а наставникът им Окан Бурук вече е печелил срещу 20-кратните шампиони на Англия, макар и като наставник на Бешикташ преди няколко години.

В другата среща от групата Байерн гостува на Копенхаген. 

В група "B" Арсенал се изправя срещу приятната изненада в Лига 1 от миналата година - Ланс. "Артилеристите" започнаха повече от добре в тазгодишното издание на Шампионската лига - 4:0 срещу ПСВ Айндховен.

Maчовете тази вечер:

Група "А"
22:00 часа Копенхаген - Байерн
22:00 часа Манчестър Юнайтед - Галатасарай

Група "B"
22:00 часа Ланс - Арсенал
22:00 часа ПСВ Айндховен - Севиля

Група "C"
19:45 часа Унион (Берлин) - Брага
22:00 часа Наполи - Реал (Мадрид)

Група "D"
19:45 часа Залцбург - Реал Сосиедад
22:00 часа Интер - Бенфика