Нови разкрития се появиха около скандала с обвиненията в изнасилване към голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо, а ако те се потвърдят, могат да бъдат от негова полза. Става въпрос за това какво се е случило след предполагаемия полов акт с американката Катрин Майорга, която казва, че през 2009 година е била изнасилена от португалеца в Лас Вегас.

Адвокатите на 33-годишния футболист твърдят, че Майорга се е завърнала в нощния клуб “Rain” в Лас Вегас след предполагаемия секс с Роналдо, съобщават португалски медии. Преди това американката бе казала пред немското списание „Шпигел“, че е отишла до болница след изнасилването, но от страх не е влязла вътре.

Случаят е от юни 2009 година, а Роналдо отрича всички обвинения. Неговите адвокати обаче ще изискат записите от охранителните камери, които ще потвърдят, че португалецът и Майорга са били в дискотеката и след половия акт.

Както е известно, според информациите двамата би трябвало да са подписали споразумение за конфиденциалност в началото на 2010 година. Според него Майорга е трябвало да получи 375 000 щатски долара за мълчанието си.