След отпадането на Ювентус от Шампионската лига слуховете за евентуалното напускане на Кристиано Роналдо се засилиха и той бе свързан с ПСЖ миналата седмица. Авторитетният испански журналист Гийем Балаге сподели, че агентът на португалската звезда Жорже Мендеш му търси нов отбор и го е предложил дори на Барселона.  

Според информацията самият Роналдо имал желание да напусне Ювентус и „бианконерите“ били готови да се разделят с него заради огромната му заплата.

"Причината Кристиано Роналдо да бъде свързван с ПСЖ не е защото френският клуб мисли за привличането му, а защото Жорже Мендеш е получил инструкции да намери нов отбор за Роналдо", заяви Балаге пред "Би Би Си".

"Той е предлаган навсякъде, включително и на Барселона. Не съм сигурен, че те могат да се отърват от него лесно заради парите, които получава. Кой е готов да плаща подобна сума?", допълни журналистът.

В същото време испанският вестник "Ас" излезе с информация, че Роналдо няма да напуска клуба от Торино и ще изпълни договора си до лятото на 2022 година. Според източници на изданието и приближени до португалеца е абсолютна лъжа, че той е предложен на каталунците.