ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Продължават да излизат шокиращи разкрития за президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. 46-годишният бос попадна в светлините на прожекторите след целувката по устните на националката Дженифер Ермосо при награждаването на испанките като световни шампионки. Поведението на Рубиалес беше прието като сексуално посегателство, а скандалът се вихри вече втора седмица.

Оказва се, че президентът на Испанската футболна федерация е наемал специална вила, в която са се вихрели луди оргии. Той е организирал партита с леки жени заедно със свои колеги. Имотът, носещ името „Луксозен рай“, е разположен на хълмовете край испанския курорт Салобрена на брега на Средиземно море. Това се намира в близост до Гранада, където Рубиалес е израснал.

Чичото на Луис Рубиалес – Хуан, разкрива пред в. „Сън“, че в разгара на пандемията от COVID-19 шефът на футболната централа на Испания е организирал мощно парти, на което са присъствали между 8 и 10 момичета, доведени от неговия приятел и бивш футболист Нене. В продължение на няколко дни живеещите в близките имоти са били тормозени от шума до 6 часа сутринта.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Луис Рубиалес, който е разведен и има три дъщери, през миналата година беше разпитван за същата вила в корупционен скандал. Тогава се предполагаше, че наемът е бил плащан със средства на Испанската футболна федерация. Пред разследващите той обяви, че вилата е използвана за работни срещи с хора от различен пол, на което е имало разпускане с барбекю и паея.

Преди няколко дни излезе информация за обвинение в тормоз от страна на бившата служителка на маркетинговия отдел на Испанската футболна федерация Тамара Рамос. Случаят е от 2017 г., а самата тя припомни за него заради скандала с Дженифер Ермосо.

"Не съм изненадана от случилото се. Познавам го отлично. Когато постъпих на работа, той каза пред всички, че трябва да ходя с наколенки, за да се справям по-добре. На всички е ясно какво искаше да каже", заяви Рамос, която допълни, че често е била питана от шефа си с какъв цвят бельо е в определения ден.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!