ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов получи поредно страхотно признание с екипа на ПАОК Солун, след като изигра отличен месец декември и е сред претендентите за „Отиграване на месеца“ с три отигравания, както и за "Гол на месеца". Преди дни той бе избран за играч на мача от феновете при победата с 6:0 над Кифисия.

Българинът е номиниран за фантастичната си асистенция от мача срещу Кифисия на Илиан Илиев-младши. Десподов елиминира трима опоненти и изведе Брандън Томас сам срещу вратаря, а шотландецът се разписа за 2:0 в тази среща. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Десподов попадна индиректно и в друго от предложенията, а именно това за асистенцията на Суалихо Мейте срещу ХИК Хелзинки, завършила с попадение на българина. Третото предложение е за подаването на Тайсън за гол на Томас Мург, отново срещу финландците.

Към момента Кирил Десподов е фаворит да спечели приза за „Отиграване на месеца“, последно за 2023 година, тъй като над 55% от гласовете са за българското крило.

Голът на Десподов във вратата на Кифисия за 5:0 в полза на гранда от Солун пък попадна сред номинациите за "Гол на месеца", а там българинът има по-сериозна конкуренция с други пет предложения.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!