Руският Краснодар, където треньор е бившият наставник на “Левски” Славолюб Муслин, иска да привлече в състава си двама играчи от Висшата лига на Англия.
 
Клубът, който през тази зима взе Жоазиньо от “Левски” и Марсио Нуньо от Черноморец, проявява интерес към Нико Кранчар от Тотнъм и Александър Хлеб от Бирмингам.
 
“Шпорите” бяха готови да се разделят с хърватина през януари, но в последните мачове Кранчар се оказа добър заместник на контузения Гарет Бейл. За момента не е ясно дали Тотнъм ще се съгласи да се раздели с 26-годишния халф.
 
Краснодар, който бе създаден само преди 4 години и влезе в Премиер лигата заради финансовите затруднения на Сатурн, е приготвил 5 милиона паунда за Александър Хлеб. Руснаците обаче ще трябва да изчакат до лятото, когато изтича наема на беларуския национал от Барселона в Бирмингам.
 
Бившият защитник на Спартак (Москва) Мартин Иранек проявява интерес към завръщане в Русия. Чехът, който в момента играе за Бирмингам, има намерение да премине в амбициозния втородивизионен Жемчужина (Сочи)./БЛИЦ