Нюкасъл влязоха в странна криза - отпаднаха от Купата на ФА и единственият шанс за трофей изглежда Купата на лигата. Там, за трети пореден кръг „свраките” ще са домакини на тим от Висшата лига и то точно този, срещу когото спечелиха последната си до момента победа.

Нюкасъл – Лестър

Нюкасъл размазаха Лестър с 3:0 на Боксинг Дей, но точно с този триумф започнаха бедите им. Последваха нулеви равенства с Лийдс и Арсенал и конфузното отпадане от Купата на ФА след 1:2 срещу третодивизионните Шефилд Уенздей.

Лестър също не са в бляскава форма и измъченото 1:0 срещу последните в последната професионална дивизия на Англия Джилингам за купата е слабо утешение за феновете им. Сривът съвпадна с новата контузия на Денис Прет, който бележи прогрес във възстановяването си, но едва ли ще е на терена във вторник вечер. Друг халф, Джеймс Медисън, също е под въпрос, а ротацията в атака може да коства титулярното място на застаряващия Джейми Варди. За Нюкасъл на вратата се очаква завръщането на Ник Поуп, а единственият липсващ ще е болният Алан Сен-Максимен.

На сайта winbet.bg победа за домакините е с коефициент 1.75* (предложение с 0% марж), но проблемът е, че „свраките” не са вкарали гол вкъщи в турнира (единственото попадение на сметката им бе автоголът на Адам Смит от Борнемут). По тази причина, а и при настоящата им суша, „Брой голове под 3” за 1.53 предизвиква определено внимание. Заслужава си да се пробва „Първи голмайстор – Мигел Алмирон” за 5.00, още повече, че ако мачът завърши 0:0 (а това напоследък е често срещан резултат в мачовете на Нюкасъл), WINBET гарантира връщане на залога.

Саутхaмптън – Манчестър Сити

От трите четвъртфинални двойки, противопоставящи отбори от Премиъпшип, тази е най-неравностойната. Саутхaмптън са безнадеждно последни в елита на Англия, а с Нейтън Джоунс като мениджър „светците” печелят единствено за купите.

И за двата отбора мачът идва в деликатен момент. В събота, на Саутхaмптън предстои мач на живот и смърт срещу Евертън, а в същия ден, при това в обеден сблъсък, Сити посрещат Юнайтед в градското дерби. При 48 часа за възстановяване и близо 400 км път от южния бряг, шампионите имат два подхода към този мач: пускане на редица резерви или максимален натиск от първата минута и решаване на спора още преди почивката. При всеки от тях дълбочината на състава дава огромно предимство на гостите.

Коефициентът на WINBET за победа на Сити е 1.25 и е интересен най-вече заради опцията за ранно изплащане на печалбата при аванс от два гола. Който изглежда неизбежен. „Манчестър Сити – 1.5 гола” се предлага за 1.66, а понеже Пеп Гуардиола обича да пълни визитката си с маловажни трофеи, можете да сме сигурни, че отпускане в този мач на подопечните му няма да има. И затова „Първо полувреме – Манчестър Сити -0.5 гола” за 1.66 е добра идея за залог.

Всички предложения на WINBET за срещите за Купата на лигата в Англия са на winbet.bg ->

Нотингам – Уулвърхямптън

Летвата бе поставено ниско, но откакто Юлен Лопетеги застана начело на Уулвърхямптън възходът им е огромен. „Вълците” спечелиха четири точки в Премиършип и са на прага да напуснат зоната на изпадащите. На четвъртфинал за Купата на лигата са, а в събота само странните тълкувания на VAR им попречиха да бият Ливърпул на „Анфийлд”.

Нотингам са доста странни и непостоянни в резултатите си, а този мач идва само 72 часа след като третите отзад напред в Чемпиъншип Блекпул обърсаха пода с тях в мача от купата на Англия (1:4). През миналия сезон в този турнир Уулвс биха на същия този стадион с 4:0. И независимо, че в момента двата отбора са доста променени, инерцията на гостите не е за пренебрегване.

Но WINBET дава леко предимство на Нотингам в завишените коефициенти за победа в редовното време (2.74 срещу 2.90 при 3.39 за равенство и достигане до дузпи). Достигане до полуфинал в този турнир ще е огромно постижение за всеки от двата отбора и нищо чудно предпазливостта да надделее. В тази връзка „Брой голове под 2.5” се предлага за 1.70, а „Двата отбора да отбележат – Не” – за 1.90.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Коефициентите подлежат на промяна. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!