От няколко дни за трансферите в ПСЖ отговаря Антеро Енрике, който изненадващо се колебае за привличането на голмайстора на Бундеслигата Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия (Дортмунд), съобщава „Билд”.

27-годишният габонски национал вече се бе разбрал със спортния директор на парижани Патрик Клуйверт и дори според френските медии си е купил къща край Париж, но Енрике се съмнява, че Обамеянг е точният нападател за ПСЖ.

Вестфалци няма да спират габонеца, чийто контракт е до лятото на 2020 година, тъй като биха получили рекордните в историята на клуба 70 милиона евро, които може да инвестират в други звезди.

Новият шеф в ПСЖ по трансферите Антеро Енрике настоявал за привличането на Алексис Санчес от Арсенал. Байерн и Манчестър Сити също проявяват интерес към чилийския национал, а в родината му дори обявиха трансфера му при "гражданите" за сигурен.

Ако трансферът на Обамяенг в Париж се провали, пред него има още две опции – оферта от китайския Тяндзин Куандзин за 30 милиона евро годишна заплата и интерес от Милан.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА