Полицията в Палермо започна разследване срещу двама крадци, които са принудили семейството на Фабрицио Миколи да им предаде пари и ценности докато футболистът е играел за отбора си срещу Удинезе.

Според Eurosport.it, крадците са принудили съпругата на Миколи да им предаде 2000 евро и диамантен пръстен за 20 000 евро. Всичко това се е случило пред децата на футболиста, неговия тъст и семейни приятели, които са гледали телевизия в дома.

Докладът на полицията сочи, че крадците са се покатерили до апартамента в центъра на града по строително скеле и са нахлули през отворен прозорец. Апашите не са били въоръжени и не са носили маски на лицата си. След кражбата двамата са избягали заедно с още двама души, които са чакали пред сградата.

В момента полицията разследва дали това е било просто обир или има и други мотиви зад деянието на крадците. Това не е първият случай на играч, станал обект на апаши в Италия. По-рано тази година Марек Хамшик от Наполи и Съли Мунтари от Интер бяха обект на криминално престъпление./БЛИЦ