Скандалът, в който беше набъркан българският национал Димитър Рангелов, е на път да претърпи сериозен обрат. Както е известно, преди дни бившият играч на Славия бутна в басейн журналист на вестник “Блик”. От изданието веднага обявиха, че техният човек е тежко пострадал и се нуждае от операция, а успоредно с това заплашиха Рангелов със съд.

Като мотив за атаката на журналиста пък бе посочено, че той редовно критикувал българина заради изявите му с екипа на Люцерн.

Видеозапис от басейна обаче показа, че истината е далеч по-различна. Рангелов наистина е “помогнал на журналиста да се изкъпе”, но всичко е било шега, а не нападение, както го изкараха от “Блик”. На кадрите ясно се вижда, как пишещият брат излиза от басейна с усмивка до уши и продължава да си говори най-приятелски с Рангелов, което потвърди думите на национала, че става дума за майтап.

След появата на видеото от Люцерн застанаха зад нападателя, въпреки че първоначално изказаха най-искрените си съжаления за инцидента с журналиста.

Самият Рангелов пък в момента обмисля възможността да заведе дело срещу вестник “Блик” заради недостоверното отразяване на ситуацията и уронване на престижа му.