ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Разрешението на Хари Кейн да пристигне в  Мюнхен, да премине медицински прегледи и да оформи трансфера си в Байерн беше отменено. 30-годишният капитан на Тотнъм е пътувал за летище „Станстед“ в Лондон тази сутрин, за да лети с чартър до аерогара „Оберпфафенхофен“ (на около 30 км от Мюнхен), когато е получил обаждане от английския клуб да се върне в дома си.

Според „Скай Спортс“, Кейн е направил обратен завой и се отправил към жилището си, което е разположено в близост до летището в североизточен Лондон. В момента английският национал очаква повторно разрешение от Тотнъм, за да потегли за Германия.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Счита се, че английският клуб е решил да предоговори условията по трансфера и затова се е наложило Хари Кейн да бъде върнат от пътя си към аерогарата.

Чартърът, с който капитанът на Тотнъм е трябвало да пътува за Мюнхен, е с регистрация D-CAWO. Планът е бил да излети в 9:45 часа българско време. За момента той е отложен за 14:15 часа. Ако този полет се състои, Кейт е очакван да кацне в Мюнхен около 16:00 часа и да премине прегледи в базата на Байерн, разположена на „Зебенер Шрасе“. Дори е предвидено посещението му на мача за Суперкупата на Германия срещу РазенБалшпорт Лайпциг в събота вечерта.

Както е известно, вчера британските и германските медии гръмнаха с новината, че Байерн и Тотнъм са се разбрали за трансфер на стойност около 100 милиона паунда и допълнителни бонуси. Тази сутрин пък изтече инфо, че Кейн е приел личните си условия и е получил зелена светлина да пътува. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!