ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Появи се нов кандидат за българския национал Николай Михайлов. Вратарят е желан от новака в италианския елит Сасуоло, информираха на Ботуша.

Клубът от Серия "А" иска да привлече в състава си Михайлов, който има договор с Твенте за още един сезон. Той има желание да премине в отбор от по-силно първенство, а и холандците са склонни да го продадат, тъй като през следващото лято българинът може да напусне без трансферна сума.

Титуляр на вратата на Сасуоло е 32-годишният Алберто Помини, а в клуба под наем по-рано през лятото беше привлечен резервата на Наполи Антонио Розати.

Името на клуба беше забъркано в расистки скандал преди дни, когато в контрола с Милан тъмнокожият бранител на "росонерите" Кевин Констант беше "награден" с маймунски звуци и освирквания от феновете на Сасуоло. Роденият в Гвинея френски футболист изрита демонстративно топката срещу привържениците и напусна ядосан терена.
 
А Сасуоло не е единственият клуб, който се интересува от Николай Михайлов. Българският национал е желан от още няколко отбора от водещи първенства, като до дни се очаква да има яснота къде ще продължи кариерата му.

БЛИЦ представя: Световните трансфери