Трансферът на Кака от Милан в Реал (Мадрид) ще бъде обявен в полунощ, твърди “Скай Спорт Италия”. Според слуховете в Испания и Италия, всичко около преминаването на бразилеца е договорено.

Според нови детайли около развитието на сделката, официалното обявяване на трансфера ще се състои в 19:00 часа бразилско време. Съотнесено с часовата разлика между Южна Америка и Европа това прави полунощ Централноевропейско време (1 часа през нощта българско време).
 
Според “Скай Спорт Италия”, преминаването на Кака зависи от разговор по телефона между него и Силвио Берлускони, който се очаква да бъде проведен по-късно днес. Това ще бъде последната крачка преди официалното осъществяване на трансфера.
 
Играчът ще даде пресконференция от Бразилия, където е с националния отбор на страната, след като бъде направено официалното съобщение за сделката. Очаква се това да стане по едно и също време на клубните сайтове на Милан и Реал (Мадрид).
 
Представянето на Кака на "Сантяго Бернабеу" ще бъде на 30 юни. Тогава футболистът ще бъде освободен от националния отбор, който от 14 до 29 юни ще участва на купата на Конфедерациите в ЮАР. Веднага след приключването на турнира бразилецът ще лети за Париж, където ще остане една вечер и на другия ден ще бъде презентиран като играч на деветкратните европейски шампиони./БЛИЦ