ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Уест Хям официално обяви трансфера на Мохамед Кудус, който само преди няколко дни отбеляза хеттрик с екипа на нидерландския гранд Аякс срещу Лудогорец при 4:1 в Разград в първия мач от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Ганаецът подписа петгодишен договор с опция за удължаване с още 12 месеца.

Трансферът ще бъде на стойност 38 милиона паунда с включените бонуси, а лондончани ще платят първоначална сума от 35 милиона паунда. В събота неназован клуб от Висшата лига направи късна оферта за Кудус, но атакуващият футболист беше решил да се присъедини към "чуковете".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"От дете мечтая да играя в подобна лига. Мечтаех за този момент и съм толкова щастлив, че съм тук. Искам да продължа напред. Опитвам се да забавлявам феновете, тъй като мисля, че това е най-важното във футбола. Тук съм, за да дам най-доброто от себе си и да помогна на отбора. Наистина съм щастлив, че съм тук. Ще се боря за емблемата. Нямам търпение да започна", сподели новият номер 14 на “чуковете”, сподели Кудус след трансфера си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!