ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Голмайсторът на Атлетико (Мадрид) Радамел Фалкао подписа петгодишен договор с френския Монако. По този начин една от най-големите трансферни саги приключи. Колумбиецът струва на новака във френския елит около 60 милиона евро.

“Искам да обявя официално, че Фалкао подписа договор с Монако за 5 години. Много сме доволни, че той прие предизвикателството да играе за нас. Горди сме, че си осигурихме един от най-добрите футболисти в света и вярваме, че това ще помогне на клуба да върне точния си статус”, заяви босът на монегаските Дмитрий Риболовлев.

Клубът от Княжеството също излезе с официално съобщение:

“Футболен клуб Монако с удоволствие съобщава, че постигна договорка с Атлетико Мадрид за трансфера на Радамел Фалкао, който влиза в сила от сезон 2013/2014. Радамел Фалкао Гарсия Сарате, колумбийски национален нападател, подписа договор за срок от 5 години. Футболистът ще бъде предстаавен официално пред медиите по време на предсезонната подготовка, като точната дата ще бъде уточнена допълнително от клуба“.

“Искам да споделя с вас, че през следващия сезон ще бъда футболист на Монако. Нямам търпение да започна това предизвикателство. Разчитам на вашата подкрепа”, написа в социалната мрежа Туитър самият Радамел Фалкао.

Руският милиардер Риболовлев прави четвърти пореден силен трансфер за това лято, след като преди това с тима подписаха Жоао Моутиньо, Джеймс Родригес и Рикардо Карвальо.