Турският гранд Феербахче официално представи Жозе Моуриньо за нов старши треньор. Специалния бе посрещнат като герой от феновете на „фенерите“, които напълниха стадион „Шюкрю Сарачоглу“, за видят португалеца.

Моуриньо бе представен на специално конструиран подиум на стадиона, където пред очите на хиляди по трибуните подписа договор за 2 години с турския вицешампион. След това той позира с фланелката на „фенерите“ и я размаха за радост на феновете.

Фенербахче е 11-ият клуб в кариерата на 61-годишния специалист, който има спечелени 28 големи трофея в кариерата си до момента.

„Искам да ви благодаря за вашата любов, за любовта, която почувствах от първия момент, когато името ми за първи път беше свързано с Фенербахче. Обикновено един треньор се обича след победи. В този случай чувствам, че съм обичан преди победите. Това за мен е голяма отговорност, която чувствам. Обещавам ви, че от този момент принадлежа към вашето семейство. Тази фланелка ще стане като моята кожа. Футболът е страст и няма по-добро място да усетите тази страст. От момента, в който се срещнах с президента Али Коч, исках да работя за вас, защото в крайна сметка вие сте душата на футболния клуб“, сподели Моуриньо и направи обиколка пред трибуните под възгласите на феновете.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!