ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хари Кейн официално вече е футболист на Байерн. 30-годишният английски национал е подписал договор с продължителност до 30 юни 2027 г. Досегашният лидер на Тотнъм ще носи екипа с №9 при баварците.

Трансферът на Кейн на „Алианц Арена“ беше цяла сага, започнала след края на миналия сезон. Баварците дълго време не успяваха да се разберат с Тотнъм за трансферната сума. В крайна сметка двата клуба постигнаха споразумение в четвъртък и се очакваше в петък до обяд сделката да бъде финализирана.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вчера сутринта обаче започна поредната драма. Хари Кейн получи нареждане да се върне в дома си докато пътуваше за летището, където да се качи на полета за Мюнхен. Оказа се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви иска да предоговори част от условията по трансфера и затова сделката се забави.

Вчера късно след обяд Кейн все пак замина за Мюнхен, където до късно през нощта минаваше медицински прегледи. Счита се, че окончателната сума за трансфера му е 100 милиона евро, като "шпорите" ще получат допълнителни 20 милиона като бонуси при постигането на определени цели, записани в договора.

 „Много съм щастлив да стана част от Байерн. Това е един от най-големите клубове в света. Винаги съм казвал, че искам кариерата ми да ме изведе на най-високите нива. Байерн е синоним на шампионски манталитет. Прекрасно е да стана част от клуба. Семейството ми получи невероятно посрещане през последните часове. Нямам търпение да заиграя за клуб с такава богата история“, заяви Хари Кейн.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!