ПСЖ ще приеме Борусия (Дортмунд) без публика на „Парк де Пренс“ в сряда. Това стана ясно с решение на полицейската префектура в Париж, което е свързано с мерките за спиране на разпространението на коронавируса.

Въвеждането на подобна стъпка беше очаквано, след като министърът на здравеопазването Оливие Веран предупреди за възможността спортните мероприятия да се провеждат пред празни трибуни.

Както е известно, Борусия (Дортмунд) победи ПСЖ с 2:1 в първия мач между двата тима. Ерлинг Холанд вкара и двете попадения за „жълто-черните“ на 18 февруари, а Неймар беше точен за парижани.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това е втори мач от 1/8-финалите на Шампионската лига, който ще се играе пред празни трибуни. Във вторник Валенсия ще приеме Аталанта без публика, а има да наваксва пасив от 1:4 след първия мач.

Другата среща за 10 март, в която РазенБалшпорт (Лайпциг) ще домакинства на Тотнъм (1:0 за германския тим в първия двубой), ще се играе пред публика. Това е днешното решение след среща между ръководството на клуба и здравните власти на Лайпциг.