ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Италианецът Карло Aнчелоти e новият треньор на испанския гранд Реал (Мадрид). Очакваната новина бе съобщена в официалния сайт на Кралския клуб. 54-годишният специалист подписа договор за три години.

Карло Анчелоти заменя на поста Жозе Моуриньо. Португалецът вече е наставник на Челси, докато италианският специалист стана шампион на Франция с ПСЖ за изминалия сезон.

Карло Анчелоти може да се похвали, че е спечелил почти всичко във футбола. Той е триумфирал два пъти в Шампионската лига с Милан, печелил е шампионатите на Италия, Франция и Англия. Има две Суперкупи на Европа, една световна клубна титла, Купа на Англия, Купа на Италия, Комюнити Шийлд и триумф в несъществуващия вече турнир Интертото.

Италианският специалист ще бъде нагърбен със задачата да направи това, което не успяха да сторят редица имена преди него,а именно – да спечели “Десетата”. Реал (Мадрид) не е триумфирал в Шампионската лига от 2002 година. От тогава начело на тима се изредиха имена като Жозе Моуриньо, Мануел Пелегрини, Хуанде Рамос, Бернд Шустер, Фабио Капело, Карлош Кейрош и Хосе Антонио Камачо.

Бившият наставник на Милан и Пари Сен Жермен ще бъде представен на специална пресконференция утре от 14:00 часа.