Огромен скандал назрява около съперника на Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига - Стяуа. Става въпрос за изненадващата загуба от Чехлаул с 0:1 през уикенда. Във фенските форуми не спират мненията, че двубоят не е чист и че е разиграно тото не от кого да е, а лично от собственика на клуба Джиджи Бекали, който и в момента е от затвора. "Джидги, стига тото!, беснеят привържениците, които се усъмняват не толкова в поражението, а в поведението на част от играчите в последните минути. Още от петък е имало информация, че в двубоя ще има повече от един червен картон! Точно заради това огромна част от световните букмейкърски къщи въобще спрели да приемат залози за п одобна опция. Случайно или не в мача има повече от един червен картон, като играчите на Стяуа скъсали да ритат гостите вместо да търсят изравнително попадение. За около половин час двама футболисти на "стелистите" си изкарали по два жълти картона и съответно червени.

Първият е бил Филип (жълти картони в 58-ата и 86-ата минута), а вторият е голмайсторът от мача с Лудогорец Чипчиу (жълти картони в 81-ата и 93-ата минути). Особено настоятелен да бъде изгонен бил именно Чипчиу, който в края на мача тичал като обезумял, за да рита противниците. Получил първия жълт картон в 81-ата минута и не можело да го спре дори предупреждението на два пъти от съдията, че ще го изгони. В третата минута от добавеното време Чипчиу най-после си изпросил още един жълт картон и явно изпълнил нареждането. Припомняме, че това лято УЕФА душеше около контролите на Стяуа, чийто резултати събудиха съмнения. Един от тях бе загубата с 2:4 от Лудогорец. Според информациите е имало залози, че румънският гранд ще получи повече от 3,5 гола, а много странно Лудогорец поведе почти с лекота с 4:0 преди "стелистите" да върнат два гола.

КОЦЕ МАЦА ОТНОВО Е ТУК?
Според последната мълва, която се носи, е, че Костадин Хаджииванов е бил на мача Стяуа - Лудогорец миналия вторник в Букурещ. Той е бил в компанията на румънски бизнесмени. Коце Маца вече е бил с почти бяла коса, доста наедрял, но достатъчно добре разпознаваем заради зализаната си прическа. Говори се, че български фенове го били разпознали на "Национал Арена" в Букурещ, пише "7 дни спорт". Бившият президент на Беласица е в неизвестност от няколко години, като е издирван от Интерпол. Той е смятан за един от основните играчи в нелегалните залози особено на Балканите - главно Гърция, Македония и Албания. Както е известно, босът на Стяуа Джиджи Бекали е в затвора точно заради уреждане на мачове, а клубът е следен зорко от УЕФА.