Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес и треньорът Зинедин Зидан имат нов план за тима и готвят огромни промени, твърдят испанските медии.

Според информациите „кралете“ ще прекроят напълно състава си, въпреки че преди година инвестираха милиони за бразилците Едер Милитао и Родриго Гояс, сърбинът Лука Йович, Еден Азар и Алфонс Ареола.

Перес и Зидан са изготвили голям списък с футболисти, които вече не попадат в плановете им, а той е оглавяван от Гарет Бейл, който вече навърши 30 години и продължава да не впечатлява. Същото важи и за Хамес Родригес, Мариано Диас, Браим Диаз и Алваро Одриосола, които трудно ще се впишат в състава на Зизу. Очаква се Ашраф Хакими да се завърне от наема си в Борусия (Дортмунд) и Одриосола ще бъде продаден, след като сега е под наем в Байерн.

Привлечените миналото лято Йович, Милитао и Ареола също нямат бъдеще на „Бернабеу”. Първият от тях има едва 2 гола за 24 мача, след като него бяха платени 60 милиона евро на Айнтрахт (Франкфурт).

Най-любопитна е ситуацията около Лука Модрич, Марсело и Лукас Васкес. Феде Валверде се справя чудесно на позицията на хърватина Модрич, който навършва 35 години през септември и има само една година по своя договор. Марсело ще стане на 32 години идния месец и е заменян все по-често от Ферлан Менди, а Васкес има само година до края на договора си и бъдещето му също не е много ясно.