ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Интер прегази Милан с 5:1 у дома в голямото дерби от 4-ия кръг на италианската Серия "А" и за първи път в историята постигна пет поредни победи срещу съперника.

Домакините поведоха още в 5-ата минута, когато топката стигна до Федерико Димарко в наказателното поле. Италианският национал я пусна към Хенрих Мхитарян, който се разписа за 1:0.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

В 38-ата минута Дензъл Дъмфрис се пребори с играч на Милан и проби по дясното крило. Последва пас към Маркус Тюрам, който бе на границата на наказателното поле и без да се колебае стреля, пращайки топката в горния десен ъгъл на вратата на гоститe - 2:0.

Милан започна по-силно втората част и в 57-ата минута върна интригата. Оливие Жиру пусна пас в коридор за Рафаел Леао, който излезе сам срещу вратаря и преодоля Ян Зомер (2:1).

Дванадесет минути по-късно Лаутаро Мартинес подаде на Мхитарян в наказателното поле, където арменецът вкара втория си гол в мача - 3:1.

В 79-ата минута Тео Ернандес събори Лаутаро Мартинес в наказателното поле и съдията Симоне Соца посочи бялата точка – дузпа за Интер.

Зад топката застана Хакан Чалханоолу, който бе безкомпромисен и не даде шансове на Майк Менян – 4:1 за Интер.

В третата минута на продължението на срещата Мхитарян изведе Давиде Фратези сам срещу Менян и италианският национал оформи крайния резултат 5:1.

Интер дръпна с три точки пред градския си съперник и вече е на върха с 12, като между тях в Ювентус с 10.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!