ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Големият ден за милиони футболни фенове по света дойде и днес от 16:40 часа наше време започва шоуто, което всички очакваха в последните 4 години.

Стартира световното първенство по футбол, а програмата за днес предвижда само един мач. Домакинът Катар се изправя срещу Еквадор от 18:00 часа.

Новините преди и след всеки двубой, можете да следите в специалния сайт на БЛИЦ СПОРТ за Мондиал 2022! В него може да откриете информация за отборите, стадионите, програмата на мачовете и телевизионното излъчване.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол 

Мачовете от Мондиал 2022 ще се играят на 8 стадиона, разположени в пет катарски града. За втори път в историята, след 2002 г. в Япония и Южна Корея, Азия приема най-силния футболен форум на планетата.

Фаворитите са традиционните - Германия, Бразилия, Франция, Аржентина, Испания и Португалия, като не са изключени и изненади. Големият отсъстващ е европейският шампион Италия. „Адзурите“ не успяха да се класират за второ поредно световно първенство.

ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

За първи път на световни първенства ще бъде използвана системата за полуавтоматичната технология за регистриране на засадите, която трябва да намали до минимум спортните ситуации и оплакванията от ощетени отбори след мачовете.

Срещите от световното първенство ще бъдат излъчвани в България в каналите на БНТ и Нова Броудкастинг Груп.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК