Капитанът на националния отбор на Англия Джон Тери бе замесен в нов скандал. Като капитан 29-годишният бранител на Челси има право да използва една от луксозните ложи на националния стадион "Уембли" с преференции. Именно от това се възползват неговите представители, които предлагат 12-местната стая с отличен изглед към терена и прекрасни условия срещу 4000 английски лири.

Представителят на футболиста Антъни Уайт предложил услугите на репортери на “Дейли Мейл”, работещи под прикритие и представящи се за бизнесмени.

Уайт предложил на евентуалните купувачи ложата на Тери, като гарантира, че ще включи в "сделката" и подписана от футболиста негова фланелка с подпис - на Англия или Челси, в зависимост от желанието на клиентите.

Това е поредният удар за Тери, който бе замесен в редица скандали - последният от които, свързан с изневярата му с бившата приятелка на съотборника му в Англия Уейн Бридж Ванеса Перонсел.

Преди това бащата на английския капитан бе спипан да продава кокаин в местния пъб в квартала, в който живее. По-късно пък самият Тери бе изловен, че срещу 10 000 английски лири развежда мастити бизнесмени из базата на клубния си Челси и гордо позира с тях./БЛИЦ