Халфът на Челси Оскар е напълно уверен, че Аржентина няма да спечели световната титла на бразилска земя това лято. 22-годишният бразилски национал вярва, че той и съотборниците му от „Селесао” може да се преборят за трофея.

"Дали може да го направи Аржентина!? Просто не си мислете за това. Аржентина няма да стане шампион точно в Бразилия дори адът да замръзне. По никакъв начин няма да им позволим това да се случи. Имат силен отбор, но няма кой да се опре на Бразилия", коментира халфът на „сините” от Лондон.

"С идването на Сколари на треньорския пост се промениха много неща. Но не става дума само за него. Много неща се промениха с влизането в отбора на хората от новото поколение. А Фелипао просто дойде и създаде организация. Като доказателство искахме да спечелим Купата на Конфедерациите и го направихме, коментира Оскар. Сега ние искаме да спечелим Световното първенство и трябва да го постигнем. Уверен съм, че имаме всичко за тази цел”, допълни полузащитникът.

"Ако някой друг отбор иска да се поздрави с титлата, то първо трябва да се справи с нас. И ще им се наложи дори да излязат извън кожата си, ако са устремени, защото ние твърдо сме решили, че ще бъдем световни първенци”, каза още бразилецът.