Българските фенове на английския футбол най-вероятно няма да гледат по “Диема”, “Нова спорт” и “Нова спорт HD” мачове от Висшата лига, които се играят в събота от 17 часа, научи БЛИЦ. През миналия сезон двубоите във въпросния ден и час се предаваха само по “Нова спорт HD”, но последните информации гласят, че сега и този вариант отпада.
 
Всичко друго си остава, както бе и предната година – ранният и късният мач в събота (обикновено от 14.45 и 19.30 часа) ще се излъчват пряко. Директно ще наблюдаваме още срещите в неделя, тази в понеделник от 22 часа и тези по време на междинните кръгове във вторник и сряда.
 
Колегите от “Диема” обаче ще изненадат своите многобройни зрители със специално и интересно студио между 17 и 19 часа в събота. В тези период ще се следи промяната на резултатите на двубоите, стартиращи в 17 часа, а анализатори ще коментират случващото се на Острова. След това най-интересните мачове от този ден и час ще се излъчват на пълен запис.

БЛИЦ припомня, че стартът на Висшата лига на Англия за сезон 2014/15 е в събота от 14.45 часа, когато Манчестър Юнайтед приема Суонси.

ПРОГРАМАТА НА ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!