Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Допреди няколко години може би и най-запалените футболни фенове не бяха чували за играч на име Андрю Робъртсън. Е, това бързо се промени през последния сезон, след като футболистът на Ливърпул вече е считан за един от най-добрите на своя пост в цял свят. 

Как обаче започна всичко за левия бранител?

Кариерата на шотландеца не тръгва по най-блестящия и мечтан за всеки футболист начин. 

Само преди шест години той е футболист на третодивизионния шотландски Куинс Парк, който е първият тим в кариерата му. През този си период той очевидно изпитва трудности, за които сам споделя в... "Туитър".

През 2012 година Робъртсън пише следното: "Животът на тези години е безпаричен боклук. Трябва ми работа"


Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Още следващата година обаче съдбата на младока се усмихва, тъй като той е привлечен във втородивизионния Дънди Юнайтед, за когото играе един сезон. 

След прекрасни изяви с екипа на "терористите" през 2014 година той преминава в небезизвестния Хъл Сити.

Следват нови страхотни изяви на Анди Робъртсън, който се утвърждава като титуляр при "тигрите", като през това време хваща окото на най-големите английски отбори Ливърпул и Манчестър Юнайтед. 

Три години след трансфера в Хъл, той вече е футболист на "червените" от Мърсисайд, които плащат 10 милиона паунда за правата му, а неговото възнаграждение в Ливърпул е 50 хиляди паунда седмично.

Още в първата си година при мърсисайдци Робъртсън достига финал в Шампионската лига, който стартира като титуляр и е един от най-добрите на терена, въпреки че неговият тим губи с 1:3. 

Е, няколко месеца по-късно приказката за Робърстън продължава, тъй като сърцатият бранител вече е и капитан на своята страна Шотландия, което бе обявено само преди няколко дни!

Това е историята на Анди Робърстън. Това е историята, която вдъхнови мнозина, за които "животът е безпаричен боклук". Това е историята, която ги накара да търсят на свой ред приказка, подобна на шотландския бранител.