Унгарският тим Спартакус (Нийрегихаза) създаде невероятно любопитен случай в мача си с Пакс от местното първенство и завърши 1:1, използвайки изключително странен състав, в който двама вратари играха като полеви играчи.
 
Двубоят между двата тима беше отложена среща от 15 кръг, която не се състоя през декември заради тежки атмосферни условия. Унгарската федерация не позволи на двата клуба да използват играчите, привлечени през зимата, а само тези, които са били картотекирани за мача в края на миналата година.
 
Това наложи гостуващият тим от Нийрегихаза да бъде представен от група от 14 играчи. Заради липса на достатъчно защитници резервният вратар Володимир Овсиенко игра ката бранител, а в 82-ата минута беше сменен от халфа Акош Баги. Третият страж Алекс Храбина в добавеното време на мача замени нападателя Ласло Пекар.
 
Андраш Ваги даде аванс на Пакс в 15-ата минута, но три минути по-късно Тамаш Тьортей изравни за Спартакус директно от корнер. Спечелената точка позволи на домакините да се изкачат на шесто място с 28 точки. Спартакус (Нийрегихаза) е 11-и с 15 точки.