42-годишен мъж беше намерен мъртъв, а около смъртта му има сериозна мистерия. Жертвата е бившият словенски футболист Горан Санкович.

Според информациите, той е бил в неизвестност от петък сутринта. Тогава оставил детето си на училище и след това изчезнал безследно.

Полицията в Целе започнала издирване, но доста време работата на униформените служители била без резултат. Два дни по-късно тялото на мъртвия Санкович е открито. Все още се чакат резултатите от аутопсията, за да се изясни причината за смъртта на бившия футболист.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Горан Санкович е родом от Целе и започва професионалната си футболна кариера в градския клуб, където остава в продължение на пет години. През 2001 г. е трансфериран в Славия (Прага), но в чешкия гранд се задържа един сезон. След това играе за гръцките Акратитос и Паниониос. През 2004 г. прекратява кариерата си.

Бившият защитник има пет мача за националния отбор на Словения. Той е част от селекцията на „драконите“ за Мондиал 2002 в Южна Корея и Япония, но остава неизползвана резервна.