Манчестър Юнайтед победи Валенсия с 2:0 на официалното представяне на тима на "Олд Трафорд". Точни за "червените дяволи" бяха Рууни и Клевърли през второто полувреме. Димитър Бербатов влезе в игра през втората част и отбеляза гол в края, но той бе отменен заради засада.

Срещата започна с минута мълчание в памет на наскоро починалия Боби Робсън. В първите минути Валенсия опита натиск, но домакините бързо взеха инициативата и Уейн Рууни направи сериозен пропуск след хубаво центриране от дясно. Малко по-късно Оуен получи чудесно центриране от Нани, но ударът му с глава бе над вратата. Отново Оуен имаше чудесна възможност няколко минути по-късно, но останал сам срещу вратаря го прехвърли, а топката премина покрай вратата.

Майкъл Оуен не успя да се разпише в 50-ата минута, след като пак бе изведен зад защитата, но отново не уцели вратата. В 52-ата минута Антонио Валенсия проби от дясно и центрира елегантно на Рууни, който с глава вкара за 1:0.

В 73-ата минута Македа центрира, младокът Клевърли овладя и направи 2:0. В 88-ата минута и Бербатов успя да се разпише, довкарвайки отбита топка след удар на Нани, но голът му бе отменен заради засада./БЛИЦ

Манчестър Юнайтед: Фостър, Де Лает, Фърдинанд, Евънс, Евра, Валенсия, Карик, Флетчър, Тошич, Рууни, Оуен
Резерви: Кушчак, Андерсон, Бербатов, Гигс, Нани, Скоулс, Фабио, О`Шей, Гибсън, Клевърли, Македа