Английските медии отново започнаха с критиките си към българския национал Димитър Бербатов. Анализаторите бяха замлъкнали временно след добрите изяви на Бербо в няколко поредни мача, но след загубата от Челси отново излязоха на преден план.

Коментарите за играта на българина в мача срещу “сините” са насочени към пропуските на Бербатов в открилите му се положения. За пореден път на преден план е извадено сравнението с Ерик Кантона, като отново за паралел този път е използван фактът, че французинът бележеше доста по-често при открилите му се положения.

Според “Индипендънт” Бербо е показал с представянето си в съботния мач, че в никакъв случай не може да бъде заместник на контузения Уейн Рууни. Твърди се, че българинът няма синхрон с партньорите си в офанзивната част от играта на Манчестър Юнайтед. Според медиите, ако Рууни е бил на терена, то Юнайтед е щял да остане лидер в класирането.

Освен Бербатов слаби оценки и критики за представянето си срещу Челси са получили и голяма част от останалите играчи на “червените дяволи”./БЛИЦ