Димитър Бербатов и съотборниците му в Манчестър Юнайтед предизвикаха паника на аерогарата в Бурса. Както е известно, "червените дяволи" гостуват утре от 21:45 часа на шампиона на Турция, вратата на когото пази Димитър Иванков.

Турските власти се погрижиха за Митко и съотборниците му като за държавни глави. Наложи се дори аерогарата в Бурса да бъде затворена, за да могат гостите от Англия да кацнат спокойно.

Групата от Манчестър включва точно 69 души. "Червените дяволи" са настанени в хотел, до който никой освен тях не може да се добере.

В Бурса са взели извънредни мерки, за да опазят гостите си. Над "червените дяволи" бдят 480 полицаи, които по време на мача ще бъдат подкрепени от 760 частни охранители. Така общо 1240 униформени ще са ангажирани с опазването на Митко и съотборниците му в южната ни съседка.

Утрешната среща от Група "C" на Шампионската лига е изключително важна за домакините. Бурсаспор претърпя 3 загуби в 3-те си мача до момента и само успех срещу Митко и компания би съхранил шансовете на Димитър Иванков и съотборниците му за продължаване напред. "Червените дяволи" пък са на върха със 7 точки, вторият Рейнджърс има 5, а на третата позиция е Валенсия с 3 точки. /БЛИЦ

united.jpg