Без контузените Валери Божинов и Иван Бандаловски в своя състав шампионът на Сърбия Партизан допусна историческа първа загуба от Нови Пазар при визитата си в едноименния град. Треньорът на "гробарите" Зоран Милинкович направи множество промени, за да запази титулярите си за реванша със Стяуа в Шампионската лига идната седмица и това се отрази на играта на тима му, който загуби с 2:3 в Нови Пазар.

В герой за домакините се превърна юношата на Партизан Стефан Ашковски. Той отбеляза два гола във вратата на бившия си тим и по този начин донесе победата на Нови Пазар.

Никола Труич откри резултата в 14-ата минута, но с два гола в рамките на пет минути домакините стигнаха до пълен обрат в резултата. Предраг Павлович изравни в 23-ата минута, а в 28-ата Ашковски направи 2:1. Партизан стигна до 2:2 секунди преди края на първата част с гол на Неманя Кожич. След почивката обаче отново юношата на гранда от Белград Ашковски се разписа (в 72-ата минута) и донесе изненадващата победа на домакините.

Въпреки поражението Партизан остава водач в класирането на сръбската Суперлига с актив от 6 точки след три кръга. Нови Пазар пък е в средата на таблицата с 4 точки.