Шампионът на Сърбия Партизан иска да привлече още един българин. "Гробарите" са изключително доволни от изявите на Иван Иванов, който беше избран за най-добър футболист на тима за 2012 година, и планират да привлекат и Николай Бодуров. Бранителят на Литекс можеше да премине в тима от Белград още миналото лято, но тогава цената от 600 000 евро се видя твърде висока на сърбите. Сега "черно-белите" смятат да стартират нови преговори за благоевградчанина, който не крие, че желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.

Старши треньорът на Партизан Владимир Вермезович е поставил пред ръководството въпроса за привличането на централен защитник, а вариантите са Бодуров и словенският национал Марко Шулер. Наставникът предпочита да вземе българина, който си партнира с Иван Иванов в националния отбор, но Шулер има предимството, тъй като е свободен агент, след като напусна Легия (Варшава).

В същото време Вермезович заяви, че въпреки интереса на няколко клуба към Иванов, той може и да остане в отбора до края на сезона. "Разчитам на Иванов. Той ще бъде с нас не само по време на първия етап от подготовката, но и след това", каза наставникът на Партизан пред сръбските медии./БЛИЦ