Бившият български национал Георги Пеев се отличи с гол за Амкар при победата с 2:0 над Динамо (Москва) в отложен мач от 10 кръг на руската Премиер лига. По този начин тимът от Перм спечели важни три точки в битката си за оцеляване в елита.
 
Пеев и Петър Занев започнаха като титуляри за домакините от Амкар, а Захари Сираков се появи в игра в 90-ата минута на мястото на Сергей Баланович.
 
Георги Пеев откри резултата в 23-ата минута с точно изпълнена дузпа, отсъдена за фаул на Хубочан срещу Баланович. В 67-ата минута Пеев отстъпи мястото си Иван Черенчиков. Александър Коломейцев удвои аванса на домакините в 32-ата минута, когато вратарят Габулов не се намеси добре при негов удар.
 
С този успех Амкар събра 23 точки и се доближи до оцеляването в руския елит, въпреки че все още е предпоследен. На последната позиция е Торпедо с 20 точки, а точно пред тима от Перм на 13-о и 14-о място са Урал и Арсенал с по 23. Изпадат последните два тима, а предишните два отбора играят плейофи за оставане. Уфа е на 12-о място с 25 точки. Динамо е четвърти с 44 точки.