Халфът на Амкар Георги Пеев разкри пред информационна агенция "Мангазея" как е изкарал празниците. Бившият български национал призна, че вероятно ще се върне в Перм по-тежък с 5 килограма заради обилното похапване.

"Ние празнуваме на 25 декември и в нощта на 31 декември срещи 1 януари. Това е сериозен празник, в голяма компания караме до сутринта. На следващия ден продължаваме. Общо-взето гуляем три дни. Тази година вероятно ще бъдем само в семеен кръг, защото в крайна сметка довършихме къщата си и ще празнуваме там. На 25 се срещаме с приятелите, а на 31 само със семейството. Като цяло не правим нищо специално: у дома разтягаме голяма маса, нареждаме вкуснотии върху нея и качваме по пет килограма", разкри Пеев.
Ветеранът призна, че още няма ясна идея с какво ще се занимава след края на футболната си кариера. Едно е ясно - работата му ще е свързана с футбола.

В последните години мнението ми се мени. Първо исках да стана агент, след това дойде моментът, в който всички ми препоръчваха да стана треньор. Казват ми, че имам заложби за треньор, но, честно казано, не съм решил какъв ще бъда. Искам само да кажа, че не възнамерявам още да преставам с футбола, на сила от него няма да ме отделят, защото се чувствам добре и го показвам на терена", твърди Пеев.

Георги разкри и други интересни факти за себе си. Най-добрият му приятел в отбора е Сергей Волков. Слуша всякаква музика, руска – също. Сред фаворитите му са Лепс, Меладзе, групите "ВИА Гра" и "Серебро". Последните филми, които го впечатлили са „Последният подарък” и „Дракула”.